fredag, desember 09, 2011

9. desember

I dag er det heilt mørkt rundt meg, sjølvom det er heilt kvitt ute. Alle tankane flyt berre rundt i eit meiningslaust kaos. Det er som om hjertet er fylt med noko mørkt og trist, og eg klarer ikkje heilt å finne ein tanke eg kan gripe tak i for at det skal bli bedre. Kanskje blir det bedre i morgon.

anchored down and flagging wind, away from all of this


Photobucket

Photobucket

5 kommentarer:

Ingsi din :) sa...

Det eneste jeg vet er at det vil komme lysere dager. Men ta den tida du trenger!

Og: takk for at du er så ærlig. Det er det ikke mange som tør å være, fordi det er skummelt å vise de følelsene man egentlig har inni seg. Men når du gir oss dette så er det umulig å lukke øynene og se forbi. Vi ser deg, og det er utrolig ekte. Takk for alt du skriver, det er nok verdifullt for mange!

Stor juleklem fra meg :) Glad i deg! ♥

Børtypap sa...

Håpe litt kino å kjekke skuespelara å snop lyse opp litt <3

Turid sa...

Tenk berre på dei neste 10 minutta av gongen. Tenk på noko kjekt, noko positivt. Ring ein ven, gjer noko kjekt. Ta kontroll over tankane dine. Det er du som bestemmer kva du skal tenke. Tankane kan gjere oss sjuke, men dei kan også gjere oss friske!! Gå ein tur. Dette klare du Anna. Bekymre deg i 15 minutt og då prøver du å ikkje tenke fleire bekymra tankar i dag. Du er veldig verdifull, det veit du. Du er flink til veldig mange ting. Bygg vidare på dei positive sidene dine. Ha ein god dag vidare. Du veit at det er mange som er glad i deg::-)) Klem

Karoline sa...

Du e fin! <3
Ein fin tanke e at om nøyaktig 5 daga, so e ej på hareid! 5daga!! Det ekje ei veke en gong! då skal vi kjøpe bingolodd, drikke te, bake gullerotkake, sjå på love actually og ete pepparkake.( og køyre hareid rundt for å sjå om dissa tre mannfolka so av og til, heilt ut av det blå, dukka opp på gongveien)

ej e glad i dej :)

Maria sa...

<3