onsdag, mai 11, 2011

Livet på ein onsdag

I dag er det onsdag, og eg har jobba med vårprosjektet mitt ute, medan eg har hørt på radio (sexy på p3, med Tarjei, mannen i mitt liv). Eg har nemlig fått kloa i (les: henta ned frå Sigrid si garasje) eit gammalt lite skap som tidlegare har tilhøyrt mi kjære farmor, og som eg no held på å pusse opp. Heldigvis for meg begynte Sigrid på det same prosjektet for nokre år sidan, og då skrapa ho vekk heile tre lag med maling og pussa det heilt ned. Så då var det berre for meg å begynne å male i vei. No har eg hatt på eit lag med grunning, og eit lag med kvitmaling. Så for vi sjå kva meir som trengs.

Ellers har Fillip vore 1 år, eg har kjøpt meg ein ny dongerishorts, kjøpt meg to dvdar til 19 kr på Kiwi (!), komt halvvegs i boka mi (En dag), baka Smash muffins, kjøpt meg ny kokebok (Hummingbird bakery kokeboka) og sett Prison Break. Mykje. Og det ska eg gjere no også. Michael Scofield er helten!

PS: I morgon skal eg gjere noko som er fint, kjekt og litt spennande. Følg med! ♥

Gammalt skap is getting pimped:
Photobucket
Photobucket
Photobucket
(PS: legg merke til trillebåra, den har eg gått å frakta ting i i heile dag. Handy-Annie.)

Hurra for Fillip!
Photobucket

Fine-Lina:
Photobucket

Photobucket
Photobucket

Min nye favoritt: fryste druer. Try it!
Photobucket
Photobucket

Forresten, har fått meg vakt-rev:
Photobucket

Nææt! Berre verdens beste Jackie til tjeneste:
Photobucket

Hadet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

6 kommentarer:

A to the R to the N to the E sa...

Coolio! He ikkje meir å sei enn det! Coolio!

Maria sa...

Fint skap, fin vakthund, fin Anna! He ikkje meir å sei enn det!

Kaja sa...

:D
Så fint skapet var!

birte sa...

rettelse: NOT!

hehehehehhehe...

nææææææææææææææææt

Silje sa...

Druene ryke herved rett i frysen. Spent!

Anna Josefin sa...

Takktakk, ej he trua på ditta skapet der ja, fin plass å sette nyplukka syrina på. MMM :)

Ja, fryste druer e so sjukt godt!! Kan bære plukke ut en klase når du he lyst på nåke forfriskande og godt. Dei blir liksom ikkje steinharde som isbitar, bære kalde og med en god, litt hardare konsistens. Gle dej :)