søndag, februar 24, 2008

Baby, sjå på meg.

Fikk lyst å blogge.
Sitte for øyeblikket i stua i Volda og skal til å sjå ei episode med Miami Ink på www.surfthechannel.com (får fortsatt ikkje til å lage link, lol), men he gått litt i facebook-fella og brukt tid. Anna ej he brukt tid på e å lese bloggane til folk, og blei dermed litt inspirert. I helga he ej og mi kjære Ingunn vår på Hareid. 3-4 daga med herlig rehabilitering frå alt som heite Volda, og ikkje minst hivolda. Va sjukt deilig å bære kose sej, jobbe litt, spise pizza, spele Marioparty på nintendoen og ikkje minst spise sanne påskeegg i lilla kartong. Mmm..

Ej e lei. Lei volda, skule, regn og negativitet. E skikkelig usikker på framtida, veit liksom ikkje heilt ka ej vil drive me, ka ej vil studere. Og ej so trudde at ej skulle sleppe å bli stressa me å bestemme mej når søknadsfristen kom i år! Jaja, lol lol. Alt blir bære verre om en skal drive å whine over det i tillegg. I staden for vil ej helder fokusere på kjekke ting, som t.d.:
* 8 undervisningsdaga til påskeferie
* Oslo-tur til helga, inkludert Smashing Pumpkins konsert!
* National Bank konsert veka ettepå
* Ingen skriftlig eksamen i år, bære synging eller pianospeling
* At vi e på vei mot lysare tider, he observert årets fyrste snøklokke
* Snart mildare og en kan leite fram laveskona (so egentli ikkje he våre gjømt)
* Brettet mitt so ligge i Oslo å venta på mej

Og no he endelig Eiksundsambandet åpna!! Hurra for oss! Endelig er øya vår knytta til fastlandet ved hjelp av en undersjøisk tunnel på nesten 8 km. På det djupaste nesten 300 m djupe, dvs verdas djupaste tunnel. Innehelde også Møre og Romsdals lengste og beinaste strekning. Slå den du! I kveld he ej og Ingunn kjørt jøna for fyrste gong, og det var konge. Mm, hade!


Sol, tunnel og drømmebil.


3 kommentarer:

Maria sa...

Marioparty! <3<3<3<3
Hører på Veto - I Brought The BBQ og tenker at livet er fint igrunn. Og gleder meg (som sagt) til helga.
Giggedi-giggedi.

Anna Josefin sa...

Goo!

Arne sa...

Eg høyre på lærere som bable skule å tenke at eg glede meg t å sjå deg i kveld! så kan me snakke meir seriøst i helga.